български english
Новини | Представяне | Ревю | Файлове | Игри | Компании | Търсене | Контакт | 

 

RSS

Голяма част от информацията, която се разпространява из Интернет може да се разглежда като някакъв списък. Списък с последните новини, списък с резултати от търсене, списък с обяви и т.н. Много хора изпитват нужда да следят промените в такива списъци, но колкото повече те нарастват, толкова по-трудна става тази задача. Потребителят трбва да помни всяка страница, да я посещава редовно и да търси новите неща в нея.

Rich Site Summary (RSS) е олекотен XML документ създаден, за да улесни разпространението на новини и друг тип информация. Този формат е създаден през 1997 от UserLand, по-късно се възприема от Netscape и бавно-бавно прераства в средство за споделяне на информация в Интернет. RSS документите са предвидени за ползване от програми, които преглеждат съдържанието им, а не директно от потребителите.

RSS предлага отлична възможност, програми или сайтове да преглеждат съдържанието на такива XML документи през определено време и да показват информацията в тях на крайния потребител в удобен за него вид.

С цел да улесним потребителите на този сайт да използват съдържанието му, с некомерсиална цел, предлагаме начин за абонамент за новини, чрез RSS.

RSS документите съдържат актуална информация за всички последни новини и файлове публикувани на сайта Headoff.INFO. Те са форматирани, така че да може лесно да ги внедрите на Вашия сайт.

Ако решите да използвате информация от тези RSS документи във Ваш сайт или друга публикация, то настоятелно изискваме да ни споменете като източник на информацията, посредством текст - Headoff.INFO или графичен линк към нас. Графични линкове и банери може да намерите тук.

При автоматизираното вземане на RSS документите, моля, съхранявайте локално копие, като интервала между две поредни вземания е не по-малък от 2 часа. На потребители, които правят неизползваема тази услуга чрез твърде често вземане на файловете, ще им бъде забранен достъпа до сайта. За възникнали проблеми, моля, изпращайте електронни писма на адрес news@headoff.info.

Предлагани RSS абонаменти

News Feed Последни новини

Demos Feed Последни демота

Patches Feed Последни обновявания

Търсене в сайта Headoff Info

 Copyright © 2002-2021 i-Wet ООД. Всички права запазени.

 Headoff® е запазена марка на i-Wet ООД.
 Не копирайте, не преиздавайте и не фотографирайте под каквато и да е форма без изричното разрешение на i-Wet ООД.
 Всички марки, имена на продукти и услуги са търговски марки на съответните им притежатели.